Email

Particulier

Particuliere relatie

 

Goed advies is voor een particuliere relatie net zo belangrijk als dat is voor een zakelijke relatie. Veel van deze producten kunnen tegenwoordig snel gesloten worden via allerlei kanalen.

Goed advies  wordt in dit traject vaak overgeslagen. Dit is een gemiste kans! Bij mij kunt u terecht voor een degelijk advies waarin ook wordt gekeken of de producten wel bij elkaar aansluiten. Overlappingen in de verschillende verzekeringen worden zoveel mogelijk uitgesloten. Hier kunt u als klant uw voordeel behalen. Mijn advies is op individuele basis waardoor ik de meeste van mijn producten niet via internet kan sluiten.

 

Financieel Adviesbureau R.Boonstra heeft geen verplichting om financiële producten bij een of meer financiële instellingen, zoals een bank of verzekeraar onder te brengen. Daarnaast heeft geen enkele financiële instelling een eigendomsbelang of zeggenschap in mijn onderneming. Daardoor ben ik vrij in mijn advisering. Door de keuze mogelijkheden die ik als dienstverlener heb kan ik u zeker een passend en concurrerend advies geven. U kunt ondermeer voor de volgende verzekeringen bij mij terecht

-Schadeverzekeringen

Woonverzekeringen, verkeersverzekeringen, vrijetijdsverzekeringen

-Zorgverzekeringen

-Kapitaalverzekeringen

-Risicoverzekeringen

-Uitvaartverzekeringen

-Hypotheken

CyberChimps